10 feb. 2011

Ignoranţa


Unul din cele mai tîmpite lucruri pe lumea asta e să mori ignorant.Să te duci fără să fi vrut în viaţa asta a ta să cunoşti ceva, să afli, să te informezi, să îţi pui probleme , să investighezi ş.a.
Cum naiba poţi să trăieşti fără să te gîndeşti la nimic altceva în afară de "pivă", discoteci, cutiuţa cu ZombiTV şi la "kapika" care se învîrteşte....?!
Sunteţi oameni, aţi primit un dar poate, sau poate aşa a fost să fie evoluţia în acest univers, ca în viaţa de dobitoace să mai apară şi raţiunea.Deci, suntem oameni, profitaţi de aceasta! Priviţi în jur!Utaţivă la ce aţi ajuns, lăsaţi frazele tîmpite de genul "Of, ce-i greu.." , şi deshideţi ochii, priviţi ce a creeat această entitate superioară, numită OM! Nu-i aşa ca pereţii stau drepţi la tine în odaie? Nu-i aşa că acum ai în faţa ta rezultatul a zeci de ani de evoluţie? Monitor, informatică, internet...
Cît e de minunat să fii om! Cum poţi să nu vrei să te autoconştiintizezi, ca fiinţă ce există , ce gîndeşte şi creează şi a creeat de la Homo Sapiens încoace.
Nu pot să spun că omul e o fiinţă perfectă, pentru că nu e deloc şi nici nu are de unde, pentru că pe cît de genial e el pe atît e şi de idiot cîteodată , şi acum planeta noastră se află la limita puterilor.
Dar totuşi e bine.Nu toţi ascultăm muzică în "chirostrii" şi mîncăm răsărită arsă.Oamenii dornici de cunoaştere şi iubire sunt mai mulţi astăzi şi ăştia vor reuşi să spele toată rîia, NOI vom reuşi să o facem, noi vom reuşi să ne schimbăm în continuu, spre a evolua în ceva mai bun.
Cît e de tîmpit să mori ignorant...genială vorbă maestre...


Faq out...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu