10 apr. 2009

E gheboasa treaba de tot..

    Asa a as caracteriza eu situatia din Chisinau.Pe linga faptu ca 99.9% ca alegerile au fost falsificate de comunisti, politia a facut peste 200 de arestari a celor care au participat, au fost martori sau pur si simplu erau prin trecere in centrul capitalei.Desigur ca arestarile nu se pot face ca intr-o tara civilizata si democratica(ce-i aia?) caci in Moldova tinerii au fost luati la bataie de politisti, fara a face nici o diferentie in virsta sau statutul avut la proteste.Parintii sunt trimisi de la un comisariat la altu in cautarea copiilor. E haos.Jurnalisti arestati, interogati, iar daca sunt romini expulzati.....prostie.Prin actiunile astea comunistii nu demonstreaza nimic altceva decit cit de aproape sunt ei de vremurile Acelui Regim sovietic totalitar.
  Nu e de mirare ca actiunile date vor duce la furia intregii populatii si nu doar a tineretului, iar mine poimine vor iesi Toti in PMAN, de la mic la mare si vor prostesta pasnic, cel  putin vor incerca banuiesc....
  Of, tarisoara mea, ce nu face lumea pentru ea......sper sa se termine totul cu bine, sa nu fie victime, iar binele sa predomine asupra raului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu