8 apr. 2009

Protestele Continua....

Da,da, nu se da lumea batuta cu una cu doua, la Chisinau protestele continua, dar de data aceasta in mod pasnic.La momentul dat (orele 20:00-21:00) in Piata Marii Adunari Nationale se afla citeva mii de persoane, ce protesteaza in continuu, scandind lozinci anticomuniste.Au fost si tentative de a lua cu asalt cladirea guvernului (asta mai trebuie) , dar si asta a fost provocat de faptul ca in spatele cladirii mai multi tineri au fost prinsi si batuti de catre politie.Se face apel la calm si incep cu totii sa isi dea seama ca nu trebuie sa raspunda provocarilor ( pentru ca posibil cei "de sus" asta si doresc) , in special ca tovarasul Vornonin deja ameninta ca va folosi forta (ce nu e spre binele lui.,.) .
   Revenind in general la evenimentele de azi, se poate de spus ca guvernarea comunista da dovada inca odata de incompetenta si prostie, prin introducerea de vize pentru Rominia si expulzarea ambasadorului romin din tara.Niste masuri radicale si tipic sovietice (KGB right?) .Pe linga faptul ca internetul este blocat pentru multi utilizatori, multe saituri de stiri autohtone sunt inaccesibile, ei mai arata cit de destepti sunt si cit de bine pot solutiona ei aceasta situatie dind vina pe statul romin....timpenie....asta nu e deloc in favoarea lor, asta infurie poporul inca mai tare si nu e greu de ghicit la haos o sa duca asta......
   Pe linga asta, azi a mai fost luat pe sus si ex-politicianul, Dl. Mocanu..da...tineti minte unul cu acei doi feciori care stateau in ambasada rominie, fiin in pericol de inchisoare datorita nedreptatilor (oare care?) ....vrio 10 oameni in civil l-au luat pe sus, lau urcat intr-o masina si l-au dus, cine stie unde...sa fie el in spatele violentelor? Pe deoparte ar avea motive, la fel ca si multi dintre cei ce stau acum in Piata....
   De discursul tovarasului Voronin nici nu vreau sa scriu ca-i bataie de joc si numai imi fac blogul de rusine.....
     Speram ca liderii partidelor de opozitie vor obtine renumararea voturilor si eventualele alegeri repetate, mai ales ca unul din observatorii OSCE a recomandat acest lucru, spunind ca la orele 01:00 numarul de voturi era de 30% pentru PCRM si 60% pentru opozitie........si posibil ca vrio 500.000 de morti au votat.......FAQ out..

Un comentariu:

  1. Daca comnistii au recurs la o inscenare de asemnenea anvergura sa spanzure opozitia, inseamna ca rezultatele REALE ale votului sunt dezastruoase pentru ei.

    Drumul e bun. Trebuie sa va limpeziti privind doctrinele politice, sa stiti ce fel trebuie sa arate capitalismiul (ca altfel va pacalesc borfasii care vor fura tot in numele capitalismului, cum am patit noi in Romania zeci de ani) si sa va organizati mai bine politic.

    O sa reusiti.

    RăspundețiȘtergere