7 apr. 2009

Proteste Violente la Chisinau!!!


Este incredibil,jos palaria, zeci de mii de tineri au iesit azi, de la orele 10:00 ,in Piata Marii Adunari nationalepentru a protesta impotriva rezultatelor alegerilor(care mult probabil nu sunt corecte). In cladirea parlamentului au fost aruncate pietre si sparse geamurile, sa d-at si foc, fum este un adevarat haos in spirit revolutionar.Si nu e de mirare, tinerii s-au saturat de regimul Voronin, vor o schimbare, pentru viitorul lor, s-au saturat sa fie tinuti in minciuna.!
  Desigur, partea proasta e ca patriotii au devenit prea violenti, si s-a ales si cu vrio 27 raniti..(cinte stie citi o sa mai fie inca).Un grup de tineri au intrat in cladirea presedentiei,au rupt usa, au dat foc la lucruri care le-au gasit in interior.
   De agitare sunt acuzati (Mark Tkaciuc acuza) PL,PLDM si AMN.Organizatorii risca pina la 10 ani de puscarie.
    Dar, hai sa gindim asta, din perspectiva comunistilor....Ieri au fost expediate in masa un mesaj(sms) care spunea ora si data protestului.UN mesaj care a fost primit de foarte multa lume.Ginditiva asa, comunistii au organizat acess mitting....de ce?! pentru ca sa faca agitatie, si chiar cu putin noroc sa se ajunga la violenta.....astfel pot fi acuzate partidele democrate de initiere a violentelor, astfel ar putea destabiliza situatia pentru partidele democrate.,favorizind comunistii....
   Sa fie oare inca un joc meschin al comunistilor sau intradevar tinerii s-au saturat de aceasta guvernare....intratit s-au saturati ca sunt dispusi sa-si faca dreptatea singuri....FAQ comunism out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu